Podloga za vezenje – Cotton Soft

Univerzalna osnova za vezenje
Po vezenju se zlahka raztrga
Širina: 30 cm
Teža: 50 g / m²
Material: bombaž

Cotton Soft je profesionalna univerzalna podloga za vezenje za vse tkanine. Preprečuje upogibanje blaga med vezenjem in nabiranje robov blaga. Cotton Soft je sestavljen iz neobdelanega bombaža, je brez sintetičnih dodatkov in ima zato naravno barvo.

2,50 

⬤ na zalogi

SKU cottonsoft kategorije: ,

Opis

Lahko se trga, je lahek in mehak. Cotton Soft je profesionalna univerzalna podloga za vezenje za vse tkanine. Preprečuje upogibanje blaga med vezenjem in nabiranje robov blaga. Cotton Soft je sestavljen iz neobdelanega bombaža, je brez sintetičnih dodatkov in ima zato naravno barvo. Mimogrede: bombažna mehka podlaga za vezenje ima enako debelino kot podloga za vezenje, ki se odtrga. Oba netkana materiala sta zamenljiva.

Posebnosti:

Univerzalna osnova za vezenje
Po vezenju se zlahka raztrga
Širina: 30 cm
Teža: 50 g / m²
Material: bombaž

Idealno za:
Osnova za strojno vezenje in aplikacije
Za stabilizacijo lahkih tkanin med šivanjem
Za šivanje gumbnic v občutljivo blago
Dekorativno vezenje z okrasnimi šivi
Prenos vzorcev prešivanja
Vzdrževanje: Po vezenju bo iztrgano

Kako se uporablja bombažna mehka podloga za vezenje?
Bombaž Mehek flis za vezenje je tako tesno vpet v okvir stroja za vezenje, da lahko slišno bobnate s prsti po flisu. Nato pride tkanina za vezenje. Običajno zadostuje že en sloj flisa v okvirju, če pa je tkanina zelo tanka, na primer muslin, til ali fini poplin, lahko uporabite tudi dve plasti flisa. S prebodom igle se flis preluknja, tako da se po vezenju zlahka odtrga s strani šiva. Morebitni ostanki flisa se bodo sčasoma izprali.